2017-10-27

Ziua Educaţiei în viziunea elevilor Şcolii Gimnaziale "Ioan Vodă cel Viteaz"

   Elevii Şcolii Gimnaziale "Ioan Vodă cel Viteaz" sunt familiarizaţi cu diversele activităţi educative şi acest lucru este vizibil în entuziasmul, implicarea şi creativitatea de care dau dovadă de fiecare dată, sub îndrumarea doamnei director şi a celorlalte cadre didactice. 
   5 octombrie 2017. Ziua Educaţiei. O zi aparent normală pentru ceilalţi, însă plină de provocări pentru elevii noştri. Se anunţa o zi relaxantă, frumoasă, conturată parcă în ton cu natura. Activităţile diverse au avut ca principal obiectiv conştientizarea importanţei rolului educaţiei şi al profesorului în viitorul adulţilor de mâine. 
     Ziua a început printr-un moment de confesiune. "Din inimă, pentru educatorii şi profesorii noştri" este activitatea care i-a determinat pe elevi să-şi exprime în scris gândurile pentru cadrele didactice preferate. Programul a continuat cu o lecţie de prim ajutor şi cu dezbateri pro/contra pe teme date. Nici concursurile nu au lipsit în această zi. Elevii au făcut un maraton de mimă, apoi s-au întrecut în subiecte de cultură generală.





      De asemenea, decorul a fost deosebit, iar desenele tematice au însufleţit holurile şcolii.

Niciun comentariu: